Бранител на „Пирин” /ГД/ блесна с нова пушка на старта на пилешкия лов

„Футболист за лов се стяга“ – с тази перифраза на заглавието на популярна партизанска песен от времето на соца приятели закичиха състезателя на „Пирин“ (Гоце Делчев) Александър Георгиев (на снимката). Поводът за задявката стана фактът, че футболистът лъсна с чисто нова пушка на старта на новия ловен сезон.

Бранителят, който е известен като един от най-запалените авджии в отбора, с охота показа оръжието, което е от популярна световна марка. Георгиев го купил буквално дни преди да направи сефтето на излет за пъдпъдъци и гриваци. Пушката бе готова да гръмне още в събота, но заради футболните му ангажименти бившият участник в младежката Шампионска лига с тима на „Лудогорец“ я демонстрира ден по-късно, след мача с „Беласица“.

Ал. Георгиев използва т.нар. сезон на пилешкия лов за загрявка и стрелкова подготовка преди началото на същинския лов за диви прасета през есента. Бранителят вече е изготвил списък с топла зимна екипировка и при сгоден случай си купува нужните аксесоари. Независимо от натоварения си график, той е готов за предстоящите излети с амбицията да не пропусне нито един в неделния ден. През тази седмица Георгиев е планирал тестове на оръжието си „на сухо“ в стрелба по хартиени мишени, за да свикне с пушката.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *