Братовчедката на Ники Илиев го сватосала с Даяна!

Прясното гадже на Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, е с него от броени месеци, но вече е любимка на цялото му семейство.

Твърди се, че именно роднините на режисьора са го сватосали за младата му колежка от сериала „Скъпи наследници”.

Хубавата Даяна била първа приятелка с братовчедката на Ники – сценаристката Лора Кадурина. Тя е дъщеря на небезизвестния актьор Георги Кадурин и актрисата Мариана Миланова.

И двамата участват в сериала на Би Ти Ви, в който самата Даяна изпълнява главната женска роля. Именно там се запознават с атрактивната брюнетка и много бързо се сближават с нея. Доста преди авантюрата на Ники с Ханджиева семейството на вуйчо му буквално се влюбва в нея. Тримата Кадурини дори организират обща ваканция в Барселона с колежката си от „Скъпи наследници”. Това става преди около година, когато Ники все още е с официалната си съпруга Саня Борисова, а Даяна – с оператора Симеон Кермекчиев, който също работи в сериала. Именно с него тя пътува за Барселона.

След края на снимките на „Скъпи наследници” обаче връзката им се разпада и актрисата остава сама. По странно стечение на обстоятелствата приблизително по същото време, когато Даяна се разделя с гаджето си, Ники Илиев се разделя със Саня, твърдят запознати. Точно тогава братовчедка му Лора се намесва и започва да организира уж случайни срещи между двамата. Искрата пламва, когато са на общо участие в издание на „Пощенска кутия за приказки”. По това време Даяна вече била станала изключително близка с всичките му роднини, писе „Уикенд“.

Запознати отрекоха слуховете, че майката на Илиев – дерматоложката Мирослава Кадурина, не харесвала новата си „снаха”. Всъщност тя предпочитала брюнетката пред доскорошната половинка на сина си – Саня. Твърди се, че професорката открай време трудно понасяла русата актриса, считайки я за недостойна за своя син.

Междувременно Илиев даде поредно доказателство, че е пред развод, макар че вече месеци наред отказва да го обяви публично. Тези дни той пътува за Ню Йорк за премиера на най-новия си филм – „Нокаут”. Саня няма да бъде с него, макар да е в главната женска роля. Режисьорът отива там само с приятеля си Орлин Павлов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *