Братът на Годжи развел Ицо Хазарта

По-малкият брат на Годжи – Иво Милчев, се занимава с коренно различна професия от батко си, узна HotArena.

Иво завършва право и след като си взел дипломата, се специализира с бракоразводни дела. Кантората му на пъпа на София е предпочитана от много ВИП клиенти, чиито имена обаче Иво пази в пълна тайна. Според запознати той развежда куп известни персони от бизнеса, а покрай брат си набрал и достатъчно клиенти от шоу средите. 

Иво има добро име в гилдията и повечето му клиенти успяват да спечелят делата в своя полза. Такъв е случаят с Ицо Хазарта и първата му жена Диана Котева през 2007 година. 

Както Галерия писа, Милчев успял да отнеме родителските права на майката и въпреки, че сега съдът е отсъдил на Диана да вижда 14-годишната си дъщеря Аделина, Хазарта крие щерка си. Не отговаря на телефонните обаждания на майката, нито отваря вратата на дома си, за да може Диана да вземе наследницата им.

Жената вече е завела няколко жалби в полицията, чака решение и от Европейския съд в Брюксел. Но това ни най-малко не притеснява адвокат Иво Милчев, който се хвали, че рядко губи дела. Той е отдаден изцяло не само на работата си, но и на фитнеса, благодарение на който през последните две години успява да смъкне над 30 килограма. 

Милчев тренира усилено поне 4 пъти седмично, спазва строг хранителен режим като не близва рафинирани въглехидрати като захар, бяло брашно и сладко. Говори се, че адвокатът е отслабнал заради нова любов и миналата година се разделил с жена си, с която имат момиче. Той обаче не потвърждава това. 

Брат му Годжи също е разведен. Той има само един официален брак – с Даниела, майката на двамата му по-големи синове Волен и Цветомил. След развода му през леглото му минаха доста млади красавици, но нито една не се задържа дълго, докато не срещна фаталната Надежда. Тя е с 20 години по-млада от него и се занимава с дребен бизнес със здравословно хранене. 

В края на 2017 година тя роди и дъщеричка от басиста, която носи името на майка му – Цвета.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *