Братът на Карамазов гуши по 220 лв., за да каже как се правят 4 блата и 2 крема

Братът на Владо Карамазов прибира апетитни суми от споделянето на рецепти за сладкиши, които дори не се налага да приготвя и продава, научи  HotArena.

Откакто стана ясно, че родственикът на звездата е готвил на кралската сватба в Лондон, пред вратата му се тълпят фенове, готови да бръкнат дълбоко в джобовете си само за да се научат да готвят като него. Той пък от своя страна се възползва от ситуацията.  Иван Александров, за когото доскоро почти никой в България не беше чувал, в момента е най-големият хит сред кандидат-сладкарите. Преди няколко месеца той бе поканен да направи тортата за журналистите, акредитирани да отразят сватбата на Мегън Маркъл с принц Хари. Владо Карамазов реши да се похвали с постижението на брат си, което стана повод за национална гордост. В същото време обаче превърна никому неизвестния дотогава готвач в истинска сензация. „Оттогава досега Иван е натрупал няколко десетки хиляди само от рецептите, с които работи”, изчисляват запознати.  

След като случаят с „кралската торта” с вкус на бъз и лимон се разчу, шеф Александров започна често да пътуваот Англия за България и да дава мастър класове. Само за ден обучение той взима по 220 лева от курсант. Последният засега курс, който е обявил, е в края на месеца. На хората, които са се записали, ще разкрие как се правят общо 4 блата и 2 крема. Обучението минава под надслов „Кралска сватбена торта”. Освен рецептите, курсантите ще получат продукти за приготвянето им, както и по една престилка, ще им позволят да „дегустират”, а в края на деня ще им дадат сертификат.  
Любители на кухненските занимания разкриха пред „Уикенд”, че хората се избиват за място в тези обучения. Свободните места се запълвали още в момента, в който се обявяват. За „кралската сватбена торта” дори бе обявена допълнителна дата, за да могат да се запишат възможно най-много желаещи. Говори се, че братът на Владо Карамазов вече сериозно обмислял да се върне за постоянно в България, ако бизнесът му продължава да расте със същия темп. Той от години живее в Англия, но рекламата, която актьорът му направи, и особено нейният финансов ефект, събудили патриотичните чувства у българина, който вече бил готов да сложи край на емиграцията и да се върне в родината. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *