Братът на Лилана стана учител

В ролята на преподавател влезе бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър, брат на певицата Лиляна Деянова – ЛиЛана.

Двамата са разследвани от прокуратурата за злоупотреба с евросредства по проект, свързан с тол-системата. След известен престой в ареста те бяха пуснати на свобода. За Скилър бе определена гаранция от 50 хил. лв. Той отказа да я плати, поиска да влезе в килия, но го върнаха. Активността на Деянов в социалната мрежа показва, че той отново се е отдал на бийтбокса.

„Чувствам се благословен да правя това, което обичам. Освен музиката все повече и повече се интересувам от онлайн семинари”, обръща се Скилър към хилядите си последователи в мрежата. Там той обяви, че също ще организира курсове. Световният шампион по бийтбокс ще обучава курсистите си онлайн. Цена на уроците не е обявена публично, а се договаряла конфиденциално между учителя и учениците му, става ясно от постовете.


За курса са се записали бийтбокстъри от цял сеят, за които да бъдат обучавани лично от Скилър е привилегия и голям шанс за професионално развитие, пишат клиентите на Деянов. В групата ще бъдат включени само 20 души. Към момента са останали само три свободни места, пише „България Днес“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *