HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Братът на Рачков сътвори екшън в съда! Избухна срещу журналист: Нали се сещаш, че мога да те видя някъде другаде!

Петър Рачков, брат на тв звездата Димитър Рачков, сътвори екшън в Съдебната палата при стартирането на едно от делата му в Районен съд-Бургас, съобщава Флагман.

37-годишният бургазлия се опита да сплаши журналистите, явно, за да им намекне, че не е безопасно да се занимават с делата му, които тепърва започват в бургаската Темида.

Днес бе първото заседание по най-лекото от обвиненията му – шофиране без книжка, в срока на изтърпяване на административна мярка. По това обвинение го грозят до три години затвор или административна глоба, но обикновено делата приключват набързо, а подсъдимите са осъдени да платят глоба, или в най-лошия случай им се налага пробация. Петър Рачков почти сигурно ще получи леко наказание, защото от това му деяние няма никакви последици.

Процесът бе съвсем рутинен, заради което поведението на 37-годишния бургазлия е безкрайно необяснимо. Журналистът на Флагман.бг Иван Колев се опита да го снима в коридорите на Съдебната палата, миг след това бе буквално приклещен до стената от Петър Рачков, който започна със заплахите: „Какво правиш?! Нали се сещаш, че мога да те видя някъде другаде!”, изрепчи се Петър Рачков. Той се отдръпна едва, когато осъзна, че журналистът на Флагман.бг е включил апаратът си на видеорежим и записва всяка една от думите му.

От Флагман.бг съобщиха, че разполагат със запис и са готови да го предоставят на органите на реда!

Подобно поведение е изключително цинично, защото се случва в Храма на законността – Съдебната палата в Бургас, където би трябвало Рачков да е смирен и да покаже, че е получил своята лична превенция. Нищо подобно обаче не се случва. Петър явно е  черната овца в семейството. За разлика от Димитър, който има успешна кариера, неговият брат не спира да се забърква в неприятности.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *