HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Братът на убития дупничанин проговори! Данаил не познаваше Галеви, нямаше дългове

Никой не може да обясни защо кучето е било завързано до трупа на брат ми. Това заяви пред “24 часа” Тони Божилов. Той е съкрушен от смъртта на Данаил и на няколко пъти се разплака. “За мен е пълна мистерия защо се е случило това нещо и по този начин да си отиде той.”

Тони Божилов е категоричен, че брат му по никакъв начин не се е познавал с Галеви. той е възмутен от писанията, че Данаил Божилов бил перач на пари на Дупнишките “братя”. “Всичко е лъжа, което се пише, че е имал контакти с криминални елементи. Данаил няма никакви задължения към никого, както и никой не му дължи пари. Не се е оплаквал от нищо”, допълни опечаленият брат. Той не може да коментира една от версиите на разследващите, че убийството е станало случайно. “Само мога да кажа, че не е свързано с икономически причини, нито с конфликтни ситуации”, каза Тони Божилов.

Приятели на загиналия от Дупница твърдят, че убитият е бил много добър човек, който правел път и на мравката. “Дали сме пълни показания на разследващите, очакваме те да разкрият по най-бързия начин извършителя”, казаха приятелите на Данаил Божилов. Брат му поясни, че Дани оставя сираче 9-годишна дъщеричка. Погребението ще бъде в Дупница, след като от съдебна медицина освободят трупа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *