Братя близнаци събраха в Сандански на 60-г. юбилей приятели от гимназията и роднини

В компанията на двадесетина близки и приятели отпразнуваха 60-г. юбилей братята близнаци от Сандански Александър и Филчо Галеви. Филчо  е бивш митничар, а брат му Сашо е данъчен инспектор в Габрово, където живее.

На емоционалния рожден ден с широка усмивка се наслаждаваше майката на юбилярите Северина Галева.

Празничното събитие се състоя в известна механа в курортния град, а датата бе съобразена с пристигането на един от най-големите приятели на рождениците – пенсионираният катаджия от СДВР –София Георги Георгиев, който е родом от санданското село Плоски. Той  се завърна от Франция специално за юбилея, тъй като празнувал там нова година при дъщеря си.

Първата братовчедка на Сашо и Филчо – Оля Василева, която е началник отдел “Контрол” към НЗОК – София се открояваше с изискан тоалет.

Сред най-близките приятели, седнали на отрупана маса с мезета, питиета и специалитети, бе и известният ортопед д-р Драмов, който е родом от Сандански, но живее в Перник.

Братята близнаци, д-р Пламен Драмов и Г. Георгиев имат дългогодишно приятелство, датиращо от  ученическите им години в гимназията през 1974 г. Въпреки че всички са се разпръснали в различни краища на България, връзката им продължава и до днес, а мъжете се чувстват като четирима братя. Самият д-р Драмов е и лечителят, който сменя на двамата рожденици тазобедрени стави.

До малките часове на нощта всички гости се забавляваха от сърце под ритмите на оркестъра, а танците и наздравиците не спряха през цялата вечер.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *