Брат Аргиров на шопинг с две блондинки

Светослав Аргиров е отмъкнал съпругата на брат си Благовест, видяха фотографите на „Ретро“. Певецът бе хванат на шопинг в един от големите столични молове с две атрактивни блондинки. Едната от тях се оказа неговата законна жена Кристин, а другата – балдъзата му Лили.

Очевидно братята, макар да са неразделни на сцената, все пак понякога се разделят в живота. Докато Благовест отсъстваше от семейната разходка, Светльо се погрижи да угоди на двете си дами, изчаквайки ги търпеливо да огледат новите стоки в скъп магазин за домашни потреби и декорации, а след това джентълменски им помогна да носят торбите с покупки. Братя Аргирови и съпругите им се разбират чудесно и често пътуват извън страната заедно. През миналата година четиримата бяха на романтична ваканция в Париж по случай 60-годишнината на певците. След това пък отидоха и за няколко дни в Гърция, отново в пълен състав.

Сега някогашните секс символи на родната музикална сцена си наваксвали за периода, в който живееха на хиляди километри един от друг. Дълго време Светослав беше в Норвегия, но изчака да вземе пенсията си от 12 хиляди лева, продаде луксозната си къща там и се върна в родината. Благовест пък от 29 години се е отдал на бизнес с недвижими имоти и така храни семейството си. Преди няколко месеца близнаците станали и съдружници. Синовете и на двамата – Александър и Кристофър, все още живеят в Норвегия. Александър е военен пилот и инструктор в Кралската академия на Норвегия, Кристофър, на Светослав, пък е музикант. Благовест вече е и дядо, има внук Леон-Александър от сина си Александър.

Певецът с жена си Кристин

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *