HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

„Брейн Сторм Консулт” даде официален старт на своята дейност в Сандански

„Брейн Сторм Консулт”, една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, финансовия одит, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения, откри официално собствен офис в Сандански. Офисът на фирмата се намира в центъра на града, на ул. „Македония” 39, офис 101.

По повод официалното откриване на офиса на 15 февруари „Брейн Сторм Консулт” организира бизнес форум “Сподели успеха си с нас!”. На изисканото събитие участие взеха над 100 фирми от Сандански и Югозападния регион, които имаха възможност да се запознаят с услугите, които предлага „Брейн Сторм Консулт”, както и да представят дейността си пред един от лидерите в предлагането на бизнес услуги в България.

Д-р Камелия Терзийска – собственик на „Брейн Сторм Консулт”, продължава тенденцията за разширяване на ръководената от нея компания, като Сандански се превръща в третия град след София и Варна, където компанията, открива офис. Самата тя изрази увереност в бъдещата съвместна работа и взаимно сътрудничество с бизнеса и с цел развитие на добрия потенциал в град Сандански и Югозападния регион.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *