Брейн Сторм Консулт избра Пловдив за четвъртото издание на бизнес коктейл форум „Сподели успеха си с нас“

Успешни бизнес модели, опит и добри практики ще бъдат представени на четвъртото поред издание на бизнес коктейл форум „Сподели успеха си с нас“, което Брейн Сторм Консулт организира.

Специален гост и патрон на бизнес коктейл форума е областният управител на Пловдив г-жа Дани Каназирева. Тя официално ще открие събитието.

Събитието ще се проведе в град Пловдив по случай откриването на новия корпоративен офис на компанията. Представителите на местни и регионални фирми ще имат достъп до интересни лекции и ефективен нетуъркинг. Официалният старт ще бъде поставен с празнично освещаване на офиса, намиращ се на бул. „Кукленско шосе” № 11, бизнес сграда Ангелов, ет. 1, офис 1, и ще бъде последван от форума, посветен на успеха и изграждането на потенциални бизнес партньорства.

Брейн Сторм Консулт е сред водещите български компании в областта на счетоводните услуги, одита, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Фирмата обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес.

Фокусът на предстоящия форум е стимулиране и установяване на полезни бизнес контакти. Събитието е подходящо за мениджъри и предприемачи, които търсят нови начини и желаят да развиват своя бизнес. Неговото четвърто издание ще предложи възможности за ефективно представяне на фирмите от Пловдив и региона и тяхната дейност, както и преференциални условия за участниците. Презентаторите ще споделят своите идеи, познания и успешни бизнес модели, както и подхода, който следват, с цел адаптиране към новите предизвикателства.

По време на дискусионния панел ще се проведат B2B разговори и присъстващите ще могат да  развият своята мрежа от контакти и да открият потенциални бизнес партньори.

Бизнес форумът ще се проведе на 15 октомври 2020 г. от 18:00 ч. в Кино Арена Мол – Марково Тепе в Пловдив.

Подробна информация за събитието ще намерите на сайта www.brainstorm.bg. Необходима е предварителна регистрация чрез e-mail: [email protected] 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *