Бременната Деси Слава удари джакпота! Вижте само какви колосални пачки й се изсипват!

Бременната Деси Слава вади поне по 50 бона на месец от хонорари, откакто се разбра, че ще става майка на второ дете. Певицата е залята с оферти за работа и не смее да откаже нито една, защото се притеснява, че скоро ще й се наложи да се оттегли от сцената и кранчето ще бъде врътнато поне за няколко месеца – пише „Уикенд“.

Ако се вярва на слуховете, през октомври Деси Слава ще роди второто си дете, а това означава, че вероятно ще работи най-много до септември – коментира изданието. После, съдейки по практиката на повечето си колежки, поне 4 месеца няма да се качи на сцената. През това време няма да получи и стотинка, ако не се брои мизерният размер на майчинските, които се изплащат в Българи. Фактът, че скоро се оттегля от работа, както и желанието на феновете да я видят с коремче, рязко вдигнали интереса към изпълнителката.

Феновете само дето не са започнали да се бият, за да се снимат с бременната си любимка. Тя продължава обаче с опитите си да крие деликатното си състояние. На учестия пристяга корема си с огромни колани, в същото време е спряла да публикува снимки на официалната си интернет страница.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *