Бременна ли е Емилия, че наруши християнския канон? Според него трябваше да изчакат да мине една година от смъртта на Феди

Фолк певицата Емилия смая даже най-верните си почитатели и разгневи хиляди миряни, вдигайки сватба с годеника си Жорж Башур едва 58 дни след трагичната смърт на доведения си син Феди.

19-годишния младеж намери смъртта си на 27 май, след като катастрофира на магистрала „Тракия“. В джипа на момчето се возеха и пресните младоженци – татко му Жорж и Емилия, които оцеляха в пътния инцидент, а 2 месеца по-късно се венчаха, писа „Уикенд“.

Черната сватба на Емилия и сирийския милионер Башур бе тайно организирана от младоженците на 21 юли, които съобщиха на медиите за венчавката си едва след нейния край. Според лаконичното обявление на фолк звездата и новия й съпруг, двамата са сключили граждански брак в тесен семеен кръг и веднага след сватбата са отпрашили на меден месец на морето.

Дръзкото решение на Емилия и мъжът й да захвърлят траурните дрехи възмутиха мнозина заради грубото потъпкване на християнските и църковни канони, според които при смърт в семейството е недопустимо да се вдига сватба в следващата година. Точно поради тази причина бракът на Емилия не е църковен и на сватбената церемония изобщо не е присъствал свещеник.

„Срамота! Тялото на момчето още не е изстинало, а те организират шумни веселби. Този брак няма да бъде щастлив, защото е против Божията воля. Господ да прости на младоженците за тежкия грях, който извършиха“, гневят се представители на църковната общност.

Според близки до Емилия, тя също е била разколебана за сватбата, но е била убедена да мине пред олтара от годеника й Жорж Башур. Датата на венчавката е била уточнена още на 14 февруари, когато певицата получи годежен пръстен с диаманти от сирийския милионер. След трагичната смърт на 19-годишния син на баровеца Феди очакванията бяха, че сватбата ще бъде отложена за следващото лято. Оказа се, че 40-дневния траур е напълно достатъчен на младоженците да прежалят загубата на младото момче, издъхнало пред очите им.

„Жорж не е мюсюлманин, но беше категоричен, че ще се омъжи за Емилия според първоначалния си план“, твъдят близки до младоженците. Във фолксредите пък върви усилена мълва, че Емилия е бременна и заради това сватбата не е била отменена.

За черната си сватба Емилия бе пременена с изящна вталена сватбена рокля и букет от рози и диви орхидеи. Халката на младоженката е дело на бижутерите на американския ювелир Хари Уинстън и е обсипана с висококаратови диаманти.  Според посветени пръстенът струва над 20 000 евро.

Присъствали на сватбената церемония коментираха пред „Уикенд“, че на венчавката са били поканени около 50 човека, сред които и децата на Емилия от връзката й с Коко Динев– Иван и Мира, както и дъщерята на Башур от брака му с рускинята Екатерина. Младоженците са сключили граждански брак в обредната зала в столичния квартал „Красно село“, след което са се отправили с гостите си в изискан ресторант. Празничното тържество е продължило до 2:30 часа след полунощ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *