Бременна ли е Никол Станкулова? Тайната падна

Най-щастливата новина за хубавата синоптичка Никол Станкулова е факт! Красавицата на NOVA най-сетне показа бременното си коремче, при това сама в профила си в инстаграм.

Никол маниакално крие личния си живот и никога не е споделяла снимка на малката си дъщеричка, която роди на празника на свети Мина. Второто май ще се появи около Димитровден. Църквата чества Свети Димитър на 26 октомври.

Вчера Никол пусна снимка, която веднага се превърна в новина за част от феновете й, които чак сега разбраха, че тя ще става мама за втори път. „Бременно коремче“, веднага отбеляза наблюдателна следовничка на Станкулова. „Не се крий, прекрасна си като бременна“, посъветва я друга.

Въпреки че все още не е обявила официално, че очаква второ дете, Никол Станкулова все по-трудно успява да скрие това. Изпъкналото й коремче личи под широките дрехи, с които я обличат в телевизията, вероятно надявайки се зрителите да не забележат деликатното й състояние. Бъдещата майка от време на време дърпа роклите си, когато има участие в „На кафе“, за да е сигурна, че формите й ще потънат в тях, а когато съобщава прогнозата за времето, много внимава да не застава в профил пред камерите, пише hotnews.bg.

Въпреки това по-наблюдателните лесно могат да забележат промените в нейната фигура. Никол остава болезнено слаба и крехка, но изпъкналото й коремче не оставя съмнение, че скоро в дома й ще плаче още едно дете. Първата дъщеря на Никол взе името на баща си – милионерския наследник Теодор Минев, и се казва Теа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *