HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бриджит Макрон: Опитах се да устоя, но трябваше да изживея тази любов

Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен. Това казва в откровено интервю пред списание „Ел” първата дама на Франция Бриджит Макрон. За първи път след президентските избори тя говори за отношенията със съпруга си.

На въпроса кога са разбрали, че отношенията им се променят, Бриджит Макрон каза, че това е станало, докато са работили по пиесата „Изкуството на комедията” на Едуардо де Филипо.

Пишехме заедно в петък вечерта и от събота аз вече очаквах следващия петък. Не разбирах защо. Струваше ми се толкова безсмислено“.

Първата дама обясни, че се е опитала да устои. Именно тя е посъветвала Макрон да отиде да завърши образованието си в Париж, защото е мислила, че така е най-добре за него.

Към този момент нямаше нищо между нас, но клюките вече вървяха. Притеснявах се само за децата си – Себастиан, Лоранс и Тифани, не за останалата част от света”.

На въпроса как е преживяла клеветите по време на кандидат-президентската кампания във връзка с възрастовата разлика между тях, Бриджит Макрон отвърна: „Зле, но си казах: „Преживяваш ги зле, но си мълчиш”. Накрая всичко това премина”.

Попитана кое е било най-трудното в тяхната необикновена история, тя каза, че това са непрекъснатите разстояния, които са ги разделяли физически до 2007 г., но в този период те са си пишели много, предаде бтв.

На въпроса смята ли, че нарушава някакви обществени норми, първата дама на Франция е категорична: „В никакъв случай. Всичко стана много внимателно. И аз, и Емануел въведохме постепенно семействата си. Разбира се, разделите винаги вредят. Децата често страдат. Знам, че нараних децата си и за това се обвинявам най-много. Но не можех да не го направя. Има моменти в живота, когато човек взема съдбовни решения. За мен това беше моментът. Така че 20-те години разлика между нас, това е нищо. Разбира се, закусваме и обядваме заедно – аз с моите бръчки, той с неговата младост – но това е положението. Ако не бях направила този избор, щях да пропусна живота си“.

Бях много щастлива с децата си и в същото време усещах, че трябва да изживея „Тази любов”, както казва Превер, за да бъда напълно щастлива“, допълва тя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Шекспир

    Жената заслужава възхищение, борила се е за любовта си и е приела да понесе присмеха и критиките на общественото мнение.При всички положения е по-щастлива от критикуващите я.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *