HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Британски клубове искат Стилиян Петров за директор

Легендарният футболист на България и Астън Вила – Стилиян Петров, е отказал няколко възможности да стане директор в отбори от Шотландия и Англия. Това призна самият Стенли в интервю пред английска медия, пише Блиц. Стилиян, който пребори левкимията, в момента е помощник на Кевин Макдоналд в тима на Астън Вила до 23 години.

„Не знам все още какво ще бъде бъдещето ми. Ако трябва да бъда честен, получих няколко предложения от шотландски отбори, както и от английски от долните дивизии. Всички те искаха да стана директор, да ръководя клубовете им. Но не мисля, че съм готов за това. Ако реша някой ден – ще направя тази крачка. Но няма да бързам. Сега искам да се развивам в треньорството. Понеже имам над 500 мача във Висшата лига мога бързо да стигна до високо треньорска диплома“, сподели Петров.

„Искам да видя другата страна на футбола. Докато си играч всичко е просто. Свършва тренировката и се прибираш. Не но носиш топки или конуси. Като си треньор не е така. Трябва да преподаваш, да се учиш, да правиш всичко. Това е напълно различно и ми харесва“, допълва Стенли.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *