БРОКЕРИТЕ В ИСТЕРИЯ! Никълъс Кейдж си търси жилище в София!

Просторен дом по американски тертип в Панчарево издирват от “Ню Бояна Филм Студиос” за Никълъс Кейдж.

Холивудският ас ще пристигне до края на месеца за снимките на “211” и ще остане поне три седмици, а къщата край София ще бъде обитавана от героя му – добро ченге, което се опитва да осуети един от най-големите банкови обири през 80-те.

Режисьорът на лентата Йорк Шакълтън е в София от края на февруари за да подготвя терена и снимачните сетове в Киноцентъра.

„Бандитите успяват да влязат в трезора през магазин и са въоръжени с автоматични оръжия. От другата страна има ченгета с обикновени пистолети и битката в един момент ще бъде неравна. След това пазителите на реда ще вземат превес, но кой ще бъде главният злодей, срещу когото Кейдж ще се опълчи, още не можем да издадем”, сподели изпълнителният директор на филмовия гигант Ярив Лърнър. В каста ще влязат и български имена, а сред явилите се на прослушване е Лорина Камбурова, която БГ зрителите познават от сериала „Връзки”, пише “Монитор”.

„211” е вторият филм на Шекълтън, който иначе е професионален снубордист. Той има желание да заснеме част от проекта с познатите кинаджийски техники, но други моменти ще увековечи с похватите на хитовия сред тийнейджърите снап чат – мигновени снимки, които изчезват след време.

Сред другите големи проекти, на които Киноцентърът ще бъде домакин, е и следващата част от поредицата “Непобедимите”. Проектът на Millennium Films е на етап довършване на сценария, според който ще се уточни и кастът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *