Брокерът В. Рашев, ексдепутатът Е. Костадинов и десетки благоевградчани сред хилядната публика на концерта на Стинг

Брокерът Виктор Рашев, ексдепутатът инж. Е. Костадинов, съпругата му арх. Анушка Костадинова и синът им Емил Костадинов- младши, преподавател в университета „Есекс” във Великобритания, ръководителката на комплекс за социални грижи в община Благоевград Милена Донева, адвокат Тошев и още много благоевградчани се насладиха на уникалния концерт на Стинг в зала „Арена армеец“ в столицата в събота вечер.

„Блестящ! Невероятен музикант! Само с такива артисти можем да спрем разпространението на чалга културата у нас!“, впечатлен от концерта коментира инж. Костадинов.

„Не съм познавал Стинг като рокаджия и за мен беше изключителна изненада“, призна бившият банкер В. Рашев и бе по-подробен за преживяното: „Концертът бе уникален, не съм бил на друго събитие в България, което да е на толкова високо ниво. Не очаквах, че синът му, който излезе като подгряващ музикант, е такъв невероятен професионаллист! Цялата група бе на страшно високо музикантско ниво, а публиката… публиката бе на нивото на изпълнителите. Убедих се, че софиянци са разглезени в това отношение, концертът започна в 8 часа вечерта, но много  дойдоха час по-късно, когато трябваше да излезе Стинг, при това с пуканки, бира… Всички музиканти бяха страхотни не само като инструменталисти, но и като вокални изпълнители, пяха многогласово и многопластово и насладата и хармонията няма как да се разкажат с думи. Залата беше претъпкана, само долу при сцената имаше сигурно над 5000 души. Стинг излезе три пъти на бис и дори  на финала „взриви“ публиката с един от суперхитовете си. Хората пяха през цялото време с него и концертът наистина бе едно от най-големите културни събития на годината у нас!“, развълнуван е от преживяното  Виктор Рашев.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *