HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бруталният убиец от “Люлин” проговори и отправи шокиращи твърдения за кървавия ужас

Никого не съм удрял. Биха ме цяла вечер в районното с гумени палки. Това каза в Софийския градски съд задържаният за убийството на жена в столичния квартал “Люлин” 10 Тунджер Киров, където се гледа мярката му за неотклонение, предаде Канал 3.

40-годишната жена е починала в болница на 21 май, след като предишния ден е била ударена по главата от мъж, който отнел дамската й чанта. Киров заяви, че в нощта на грабежа е влязъл в бензиностанция, за да пита накъде е Лъвов мост, след това минал на мястото на убийството, където го хванали полицаите и по думите му, два дена го били, за да признае, че той е убиецът. “Насила ме вързаха и ми късаха косми от косата”, каза задържаният.

“Не съм извършителят. Бях на центъра с приятелката ми, когато ме прибраха в полицията и ме пребиха”, заяви Тунджер Киров. От Софийска градска прокуратура поискаха задържаният да остане с най-тежка мярка за неотклонение “задържане под стража”, тъй като има обосновано предположение за авторство на престъпление и опасност Киров да се укрие и извърши ново престъпление, тъй като до този момент той е задържан и съден за множество престъпления. Извършени са множество разпити и претърсване на квартирата му, където са намерени вещи на жертвата, заявиха от обвинението. Защитникът на Киров оспори искането на прокуратурата. По думите на адвоката на задържания не са събрани достатъчно доказателства, а признанията му са изтръгнати със сила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *