Брутални разкрития за дъщерите, заподозрени в убийството на баща им

Трите сестри, заподозрени в убийството на 57-годишния си баща Михаил Х., ходели непрекъснато по купони и често публикували в социалните мрежи разголени снимки. На някои от тях те позират с алкохол и компания, а също така и на стълбите във входа, пише блиц.

Тялото на мъжа бе намерено в квартира в една от кооперациите в Москва. Според една от версиите мъжът се прибрал вкъщи в неадекватно състояние и нападнал с нож едната от дъщерите си. Тя успяла да го отнеме от него, след което се разиграла кървавата драма.

Според друга версия сестрите се договорили и трите се нахвърлили върху баща си. Мъжът е починал от кръвозагуба, аутопсията е установила над 40 наранявания.

По време на разпитите сестрите разказали, че баща им издевателствал над тях и ги заплашвал. Те вече са задържани за 72 часа, очаква се арестът да продължи.

Приятели на трите сестри разказват, че баща им ги насилвал, не им разрешавал да ходят на училище и да се срещат с познати. Момичетата изпълнявали безпрекословно желанията на мъжа, а той ги викал при себе си, използвайки звънче.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *