HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Брутално! Сутеньор принуди невменяема да стане проститутка, карал я да спи с няколко мъже на един път

Сутеньор с богато криминално минало от Оряхово е накарал невменяема да проституира и да спи с няколко мъже накуп, съобщи “Булнюз”. За извращенията, които В.К.Г. е карал беззащитната жена да прави, ще търка наровете 6 години при първоначален общ режим в затвор или затворническо общежитие от закрит тип. Сутеньорът ще трябва да се раздели и с 10 000 лева глоба в полза на държавата, решиха магистратите от окръжния съд във Враца.

Грозните сцени се разиграли в началото на октомври 2015 година. В къща на улица „Юрий Гагарин“ в Оряхово сводникът накарал невменяемата Й.Й.А., която страдала от параноидна шизофрения с напреднал стадий на психоза, да извърши блудствени действия и да прави секс с трима мъже от Оряхово срещу сумата от 10 лева, за всеки един. За нещастие на издевателя жената обаче била неразположена и той останал с празни ръце. Малко по-късно вечерта завел жената в друга къща и историята се повторила само, че този път „любовникът“ бил само един. На следващия ден сутеньорът решил отново да се изгаври за пореден път с безпомощната жена. Завлякъл я в къща на улица „Дружба“, където с нетърпение я чакал поредният клиент, но след орална любов сутеньорът я завлякъл в района на болницата. Там тя попаднала в ръцете на трима мъжаги, които като разбрали, че е в цикъл също пожелали само орална любов.

Нещата обаче се объркали и сутеньорът и клиентите се сдърпали. Тогава подсъдимият решил да се измъкне от положението, в което е попаднал и се обадил на полицията, че психично болната му приятелка е отвлечена за сексуални услуги. Действията му обаче не останали скрити от органите на реда, които няколко месеца по-късно с помощта на показанията на свидетели го закопчали за пореден път.

От документите по делото става ясно, че мъжът е осъждан многократно, като единият път за тежко умишлено престъпление, но не си взел поука.

Според специалистите В.К.Г. е въздействал върху психиката на жената, като е използвал нейното заболяване, за да я убеди да прави секс срещу заплащане и да й създаде условие за това. Тя е била съгласна, като това се потвърждава от всички свидетели и е смятала подсъдимия за “шеф”, чийто молби или нареждания е длъжна да изпълнява.

В.Г. е осъден и да заплати на пострадалата сумата от 3 000 лева, представляващи неимуществени вреди, както и разноските по делото в размер на над 1 000 лева.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване и протестиране.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *