Бурната страст във връзката трае една година

т години някои сексолози и експерти във връзките твърдят, че периодът на влюбването е с продължителност от 4 години. След това остават обичта, приятелството и уважението. Неслучайно се смята, че първата критична година в брака е точно на 4-та годишнина.
Ако този период от време ви изглежда задоволителен, то според британска анкета, страстта и редовният секс намаляват след първата година съвместен живот на двойката. Проучването е поръчано от фармацевтичната верига Lloyds Pharmacy, а от резултатите се вижда, че 15 процента от двойките правят секс всеки ден през първите 12 месеца от връзката си.
Четири години по-късно обаче над 50 процента от партньорите признават, че креватните им изпълнения вече са сведени до няколко пъти седмично. Впоследствие 43 процента от двойките се отдават на интимни ласки само няколко пъти в месеца.
Щастливците, чиито връзки траят над 15 години с един партньор пък почти са лишени от сексуален живот. 15% от тях заявяват, че правят секс едва няколко пъти годишно, пише Daily Mail.
Британците не могат да се похвалят със страхотни изпълнения в леглото. Всъщност 40% от анкетираните определят сексуалния си живот едва като „задоволителен”, а 76% споделят, че биха могли да вложат повече старание, но не го правят.
Въпреки купищата от съвети как да разнообразят любовната игра и самия акт, жителите на Острова си остават необразовани в тази сфера. За разнообразие 17% от запитаните приемат загасването на осветлението.
Близо една трета от анкетираните споделят, че понякога им е трудно да се настроят за интимност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *