Бъдещи режисьори, оператори, филмови и телевизонни монтажисти от ЮЗУ отпразнуваха завършването си в компанията на любимите преподаватели

Абсолвентите от специалностите „Филмова и телевизионна режисура“, „Филмов и телевизионен монтаж“ и „Филмово и телевизионно операторство“ към Факултета по изкуствата на ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград отпразнуваха предстоящото си завършване със стилно парти в популярно благоевградско заведение. В знак на уважение и признателност четвъртокурсниците поканиха на бала си и любимите си преподаватели начело с ръководителя на Катедрата по телевизионно, театрално и кино изкуства доц. д-р Клавдия Камбурова, гл. ас д-р Крум Иванов, д-р Биляна Топалова и Стефка Чипева. 

„Изключително съм доволен от подготовката си, която е на много високо ниво, и подкрепата от страна на преподавателите ни”, сподели абсолвентът по „Филмов и телевизионен монтаж“ Кирил Благов, който вече работи по специалността си в известно фотостудио в града.

В приповдигна настроение абсолвентите вдигнаха тост в чест на завършването си, а преподавателите им пожелаха успешно дипломиране и професионална реализация.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *