HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Българин в Испания наръга 8 пъти с нож жена си, строши стол в главата й

32-годишна българка е със сериозни наранявания и с опасност за живота, след като е била намушкана 8 пъти с нож от мъжа, с когото живеела. 35-годишният насилник е арестуван и в момента е в затвора, съобщава “Ел Паис”, цитирани от Пик.

Кървавата саморазправа станала в бар “Юпитер” в селцето Канара де Сеегин, област Мурсия. Жената и мъжът били клиенти в заведението. В един момент обаче започнали да се карат. Мъжът грабнал ножа, с който се хранел, и започнал да ръга половинката си, крещейки: “К**во!”. Това явно му се сторило малко – той грабнал стол и го строшил в главата на жената. Собственичката на бара успяла да озапти с метла разбеснелия се нашенец. “Риташе я като футболна топка! Не можех да допусна да се случи нещо по-лошо”, разказва по-късно пред полицията собственичката на заведението.

Окървавената българка успяла да се скрие зад бара, докато в това време останалите посетители се нахвърлили върху нашенеца и го задържали. Собственичката на “Юпитер” се обадила на 112 и местната полиция пристигнала за броени минути.

Българката е откарана в Окръжна болница, където е оперирана веднага, за да бъде отстранено острието на ножа, останало забито в тялото й. След интервенцията жената е преместена в реанимация. Състоянието й е стабилизирано, но критично, съобщават лекарите.

Мъжът е бил арестуван и не е оказал съпротива на място пред представителите на местната полиция. Насилникът е признал вината си и дори опитал да омилостиви представителите на реда, проливайки “горчиви сълзи”, “разкайвайки се” за стореното. Театралната постановка не трогнала полицаите. Нашенецът е оставен зад решетките във временния затвор без гаранция. Обвинен е в опит за убийство, съобщават съдебни източници.

Мъжът и жената работели в Испания като сезонни работници, берачи на плодове.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *