Българка грабна приза за най-красиво тяло в света

Българка грабна приза за най-красиво тяло в света. Горнооряховската хубавица Андроники Първанова спечели титлата на международния форум в Турция.

Събитието се проведе в курорта Кушадасъ, където Андроники стана първа в конкурса мис Бикини на света 2019.

Публика и жури единодушно решиха, че красавицата има всички качества, за да получи титлата и я връчих

Сред оценяващите, които гласуват за нашето момиче е и Мис Израел – Натали Васерман.„Бях изненадана от тази специална награда, наистина съм трогната”, казва още тя. Красавицата е единствената българка на конкурса и се състезава в съревнование с още 20 кандидатки от цял свят.

„Това е първото ми участие в конкурс за красота извън България. У нас съм участвала в няколко. Реших да се явя, защото винаги съм искала да се пробвам и извън България, а Турция не беше далеч”, казва още Андроники.

Красавицата споделя, че журито е било изключително строго. Следели са, как се хранят участничките, как ходят, дори как разговарят помежду си.

Първанова разкрива, че успяла да трогне журито с клип за България, в който разказва за многовековната история. А и в конкурса се представила по бански, с национална носия и официална рокля.

Андроники има хубави спомени от Турция, както и от гостуването при кмета на Кушадасъ, който зарадвал всички участнички със сатенени шалове за спомен, пише „България днес”.

След успеха на конкурса българката е затрупана с покани за участия и в други международни форуми, но засега ги отказва. Вместо това е фокусирана върху подготовката си за Мис България и се надява догодина да спечели короната в състезанието.

Тя вече е спечелила няколко титли, сред които „Мис Велико Търново”, „Мис Страст”, „Лейди България” и други.

21-годишната красавица учи във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, но мечтата й е да стане професионален модел. Въпреки че я привлича и кариерата на журналист

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *