Българска медицинска сестра плътно до болничното легло на Михаел Шумахер

Българска медицинска сестра е била част от екипа, грижещ се за състоянието на легендарния германски пилот от Формула 1
Михаел Шумахер, закриха от Блиц..

Тя е изкарала 6 месеца в Гланд, кантон Во, в Швейцария, където се намира огромното имение на немеца. Именно там той е и до днес.

Българката е на средна възраст, казва се Светослава, родом е от Пловдивско, а от над 20 години живее в чужбина. Първо в Германия, а след това и в Швейцария.

Женена е за чужденец, чиято националност не успяхме да разкрием. Съпругът и бил изключително близък с двама от лекарите, грижещи се денонощно за Михаел Шумахер. Именно поради тази причина Светослава успяла да се уреди да бъде до Шуми и да помага за възстановяването му.

Преди да започне работа там, тя е подписала договор за конфиденциалност. На нея и е било забранено да разкрива къде работи, камо ли да дава информация за състоянието на Шумахер. Табуто важало не само за медиите, но и за близки и познати.

При положение, че наруши забраната, независимо след какъв период от време, срещу българката ще бъде заведено съдебно дело. Но това не е нищо – една от клаузите я задължава да върне всичките месечни заплати, които е получавала във въпросната половин година.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *