HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Българският “Фейсбук” изригна: “Европа изтрещя тотално! Пак ни прецакаха! Този ли победи? Трябва да я забранят тази песен”

Хиляди коментари за снощната Евровизия обикалят интернет. Българите са възмутени от избора на журито да постави на второ място българския участник Кристиян Костов, а на първо – португалецът Салвадор Собрал.

Ето и част от реакциите на българската публика, която не може да приеме фаворит да е човек без сценично присъствие и без хубава песен, независимо че е болен и с опасност за живота.

Според коментарите на българите, европейската сцена не бива да е място за съжаление или политически интереси, а реална стълбица на талант и творчество. За всичко останало си има места, изказват мнение зрителите.

Преди конкурса за Кристиян също се изляха редица злобни коментари, но след като младежът излезе и представи България успешно, реакциите се промениха:

” ЕВРОВИЗИЯ 2017 БЕШЕ МАНИПУЛИРАНА И
НАГЛАСЕНА ! ???? ЗА МЕН КРИСТИЯН Е НОМЕР ЕДНО !

“Всичко е нагласено! Кристиан Костов, за нас ти си победител…

“Не! Не мога да я чуя още веднъж!!!! Не! Не! ТАЯ ПЕСЕН ТРЯБВА ДА Я ЗАБРАНЯТ В ЦЯЛ СВЯТ! УЖАС!!!
Песента беше хубава, но не за 1 място. Да я слушаш за релакс, но без да гледаш певеца…Крис заслужаваше наградата по всичко: и присъствие на сцената, и талантливо пеене и прекрасна песен, но игрите на журитата си казаха думата!”

“Нищо против момчето, дано се оправи, но пак ни прецакаха за първото място, както и на детската Евровизия.”

“И да плюете, победата на Салвадор е факт. Евровизия винаги е бил нагласен конкурс, а реалната причина Португалия да победи е защото въпросия изпълнител е на ръба на здравето си, замислете се. Подарена победа на умиращо момче, ох колко изкуствено.”

“Другите изпълнители му казали, че той е трябвало да бъде на първо място. Да но победителя се избира по друг начин, трябва да бъде доволен и от второто място. Това никак не е малко.”

“Браво, момче! Чудесно се справи! Я виж колко певци останаха след теб…Горе главата и напред!”

“Горе главата Крисчо, бъдещето е пред тебе и доста често моралната победа е по-важна и по-ценна!”

“И с Крисия се случи същото,тя пееше по -хубаво и изпя по- хубава песен от италианчето ,но дадоха на него първото място”

“Тя Европа е изтрещяла тоталнооо! Преди беше травестит педераст, а сега фалшиво пеещ приспивна песен болен певец, който явно ни подготвя с тази песен до другият свят!!! А за тези който ще почнат да пишат глупости ги питам “Ако нашето момче беше болен и пеше фалшиво такава ненормална песен щяха ли да му спечелят първото място или щеше да го натирят още в квалификационните турове?????”

Ти беше най-малкият, но всъщност се оказа най-големият! Ти си номер 1!Нашият победител, нашата гордост!”

Победител в тазгодишната “Евровизия” стана участникът от Португалия Салвадор Собрал. Той спечели с песента Amar Pelos Dois ( “Любовта е достатъчно за двама”). Според резултатите от гласуването на журито и публиката, неговата песен е събрала най-много гласове – 758.

Основният фокус на песента бе придружен от светлинни ефекти на главната сцена, а публиката освети цялата зала с телефоните си. Португалецът официално пристигна на състезанието в Киев на 7 май, но не участва в предварителните репетиции за концерта, заради тежко заболяване на сърцето, от което страда от детска възраст.

До края на годината 27-годишният изпълнител трябва да е намерил и донор, съобщава РИА “Новости”.  На първата част от конкурса Салвадор не успя да стигне до главната сцена и пя отделно в специално пригодено място разположено на дансинга, тъй като излизането на сцената отнема 3 минути. В допълнение, той помоли организаторите да не хвърлят светлина върху лицето му. Въпреки всички трудности, Салвадор успя да стигне до финала и да победи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *