Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Б. Креснички долетя от Кайро за 12-ия рожден ден на ЕКИП, посреща го младата смяна – внукът на бизнесмена Валери Байрактарски

Над 50 членове и приятели на Гражданско сдружение ЕКИП в Благоевград се събраха да отбележат 12 години от основаването му. Рожденият ден мина в приповдигнато настроение, забавни спомени от първите години и никаква политика благодарение на високата музика в заведението, заради която рождениците можеха да си говорят само по двойки.

Специално за купона чак от Африка пристигна екипаджията Бубата Креснички – от няколко години той монтира фотоволтаици в Кайро, но заради рождения ден на любимото сдружение си изгърмя лятната отпуска. Имаше и млади попълнения – Валери Байрактарски-джуниър придружи дядо си, известния благоевградска бизнесмен и негов адаш, който от няколко години е политически съидейнин на ЕКИП и тази есен ще бъде в листата им за кандидат общински съветници в Благоевград.

Натрупал завидна рутина от 4 г., председателят Кирил Ваклинов майсторски сряза празничната торта, украсена с шоколадови морски звезди, които вероятно ще останат единствените морски обитатели, с които членовете на сдружението ще се сблъскат това лято предвид тежката предизборна кампания, която им предстои.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *