Б. Хазуров гледа орлетата в компанията на дъщеричката си, Ив. Цветков се щракна с фенове по време на мача

Ексорлето Борислав Хазуров изгледа половината от 1/4 финала за купата между ОФК “Пирин” и “Ботев” /Пд/ в компанията на дъщеричката си Мелани /сн. 1/. Малката сладурана, която е на 2 г. и 9 м., бе леко понастинала, но лъчезарно се усмихваше до тате близо час в хладната априлска вечер. Тя не остана безразлична към канонадата от мощни бомбички, с която жълто-черните фенове тормозеха нормалните зрители и охраняващите полицаи през целия мач.
“Чичко, не пукай”, извика няколко пъти щерката на гоцеделчевеца към най-близкия фотограф на терена. Той бе въоръжен с огромен обектив, който малката явно припозна като причинител на отекващите от другия край на стадион “Христо Ботев” гърмежи.
На почивката, тъкмо преди отвратителните димки на двете агитки да влязат в действие, настоящият футболист на челника в Югозападна Трета лига “Септември” /Симитли/ заведе минидамата у дома и се върна да догледа
/сн. 2/ зелено-белите мъки с канарчетата. Пътьом Б. Хазуров успя да размени няколко думи със загряващия край тъчлинията ас на домакините Иван Цветков, който необезпокояван се изниза към чешмичката до главния вход и дори позира за снимки с фенове, докато очакваше решението на старшията Милен Радуканов кога ще го пусне на терена.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *