ВАЖНО! Днес не пътувайте

В Деня на мира и прошката не трябва да се нарушава хармонията. Благоприятно е мълчанието. Вършите си работата и мълчите, съветва астрологът Ивелина Пенчева. Бъдете скромни, пише тя в хороскопа за bulgaria.utre.bg. „Хубаво е да се помирите с някого, ако сте скарани. Ако някой дойде при вас да се помири, не го отблъсквайте и не започвайте спор. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти“, добавя астрологът.

„Денят е посветен на земята и на всички дела свързани с нея. Свързан е с женското начало, което пак символизира Земята. В този ден трябва да работите със собствените ръце, не само да се обработва земята. Добре е да садите, да поливате, да се работи с дърво. Който работи, ще получи благословия. Да се икономисва светлината. Добре е за зачеване на дете.

 Не се препоръчва да се бърза, да се пътува и да се започват сексуални връзки“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Денят не е подходящ за покупки. Да не се тръгва на дълъг път по възможност. Не е препоръчително да се бездейства“, добавя тя.

Според нея е нежелателно да се започва сега цикъл на гладуване. Препоръчват се каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се пият по-малко течности, алкохол също, съветва астрологът.

„Придържайте се в облеклото към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Не се препоръчват ярки цветове. Да не се съчетава червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Добре е да сте с медни изделия. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни, съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб, това е знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности“, добавя астрологът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *