HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВАЖНО! Затварят тунела “Витиня”, ето как пренасочват трафика

Движението в тунела “Витиня” на магистрала “Хемус” ще бъде спряно утре от 11 до 15 часа, съобщиха от АПИ. Предстои да се обследва тръбата за София.

Трафикът за Варна и София ще се пренасочва по обходен маршрут – в посока Варна движението ще се отклонява от пътен възел “Витинска река”, при 30-ти километър на автомагистралата по път I-1 София – Ботевград, а след това по път I-3 Ботевград – Плевен до пресичането с път II-17 (Обходен път на Ботевград). Обходният маршрут продължава по път II-17 до пътен възел “Ботевград”, където движението ще се включва в АМ “Хемус”.

Пътуващите към София ще се отклоняват при 35-ти километър чрез временна връзка по път I-1 Ботевград – София. Трафикът ще се включва отново в автомагистралата при пътен възел “Витинска река” при 30-ти километър. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и указанията на контролните органи.

В петък камион с извънгабаритен товар изкърти кабели и мазилка от стената на лявата тръба на тунел “Витиня”. Засегнатите проводници са паднали върху пътнически автобус, движещ се непосредствено след камиона.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *