Важно за благоевградчани! Затварят улица „Марица“, в участък от ул. „Илинден“ до ул. ‚Иван Михайлов“

Поради ремонтни дейности в участъка от улица „Илинден“ до улица „Иван Михайлов“, ул. „Марица“ ще бъде затворена.

Препоръчително  е всички автомобили да бъдат извадени от гаражите, както и паркираните в района автомобили да бъдат преместени. Участъкът ще бъде затворен от днес, в продължение на 10 дни. Достъпът с МПС до сградите няма да се осъществява  предвид работата по обекта.

Ремонтните дейности са част от мащабния проект „Благоустрояване на градска среда“.  Част от мерките, които ще бъдат постигнати са осигуряване на достъпна, безопасна и уютна градска среда, обновяване на надземната и подземна улична инфраструктура, създаване на комфорт при пътуването и добро отводняване на улицата. Ще бъде осигурена безопасността и енергийната ефективност чрез ремонтиране на тротоарните настилки и изграждане на ново енергоспестяващо улично осветление, ще бъдат облагородени зелените площи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

 1. Grajdanin 13

  Че тя и до сега си беше затворена?
  А какво става и със срока за завършване на “мащабния” проект?
  По няколко пъти се слага и премахва всичко – плочки, бордюри ….. И накрая – още сега са счупени, тротоара от страната на хранителният магазин CBA е с такъв страничен наклон, че всички ходим като куци по него, свалиха нивото на улицата и хората се наложи да си преправят дворовете.
  Достъпа до детската градина е почти невъзможен, вечер е пълен мрак…. Ама хайде да видим, 8-ми ноември наближава.

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *