HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВАЖНО ЗА ПАЦИЕНТИТЕ! Ендокринологът, специалист по вътрешни болести, д-р Св. Цанева започна работа в ПУЛС – Благоевград

Ендокринологът и специалист по вътрешни болести д-р Светослава Цанева започна работа в болница ПУЛС – Благоевград. Тя вече обслужва пациенти във вътрешно отделение с началник д-р Антоанета Хаджиева.

Д-р Цанева е висококвалифициран кадър с 20-годишен опит, има придобити две специалности по ендокринология и болести на обмяната, и по вътрешни болести, съобщиха от болница ПУЛС – Благоевград. Новият специалист има сключен договор със Здравната каса и консултира пациенти в Медицинския център, който се намира в сградата на болницата.

В новоразкрития кабинет д-р Св. Цанева извършва консултации и пълни изследвания на пациенти със захарен диабет, осъществява и профилактични прегледи за ранно откриване на заболяването, съветва ги за предпазване от усложнения от диабета, консултира пациентите и с диетолечение. Извършва диагностика на щитовидна и паращитовидна жлеза и други изследвания, свързани със заболявания на щитовидната жлеза.

В новоразкрития кабинет се осъществява и ранна диагностика на метаболитни заболявания – затлъстяване, инсулинова резистентност, нарушения в мастната обмяна. Диагностицира се и се провежда лечение на репродуктивни проблеми и нарушения в половите жлези, и на всички останали ендокринни заболявания.

На 23 август 2017 година /сряда/ от 08,30 до 12,30 часа д-р Светослава Цанева ще извършва безплатни консултативни прегледи, обявиха от болница ПУЛС – Благоевград. Прегледите ще се осъществяват в кабинет №19, партер, вход Б, само след предварително записване. Желаещите пациенти могат да се запишат на тел. 073/882020 всеки делничен ден от 7,30 до 18,00 ч.

Д-р Светослава Цанева пристига от Русе, където е била началник отделение по вътрешни болести. Родена е в Кубрат, завършила е МУ – Варна и след студентската скамейка започва работа в Благоевград. След близо 18 г. отново се връща в областния град на Пиринско със семейството си. Д-р Цанева е съпруга на гастроентеролога д-р Румен Цацов, който, както „Струма” писа, пристигна в Благоевград през февуари и стана началник на отделението по гастроентерология.

СЛАВА ИВАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *