Топ теми

ВАЖНО ЗА ШОФЬОРИТЕ! Заради строителни дейности пътуващите по АМ „Струма” в отсечката Перник – София и обратно ще ползват обходни маршрути

Временна организация на движението във връзка с извършване на строително-монтажни работи е въведена за пътуващите по трасето на АМ „Струма” в отсечката Перник – София. От утре, 12 май 2021 г., по път І-1 София – Кулата от км 282+485 (бензиностанция „Лукойл“) до км 286+865 (пътен възел „Даскалово” на АМ „Струма“), вход/изход за град София, през проход Владая, започва осъществяването на проект за дълготрайни строително-монтажни работи.

Строителните дейности ще доведат до затрудняване на пътното движение и образуване на задръствания с колони от чакащи автомобили. За пътуващите към югозападната част на град София да се използват два обходни маршрута: за посока Перник-София през с. Мърчаево; посока София-Перник през махала Горно Драгичево на с. Драгичево.

Въведена е забрана за „ляв завой“ на движещите се от София за с. Рударци на кръстовище „Драгичево“ с организиран обходен маршрут. 

На АМ „Струма“ през летния сезон ще се осъществяват и други строително-ремонтни дейности с въведени временни ограничения на движението, допълнително затрудняващи пътното движение по магистралата, съобщават от пътната агенция.

Пътуващите към западната част на град София могат да използват АМ „Струма“. Живущите в Перник могат да използват пътя през с. Големо Бучино.

 КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *