HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВАЖНО! Луната е във Везни и носи атмосфера на покой и хармония

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър момент, а сега го посветете на подобряване на отношенията, преговори, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е стабилно. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, както и чувствителността към всичко дисхармонично, към всякакви грубости. Благоприятно е за търговия, за покупко-продажби, за изкуство и култура. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Денят повече подхожда за любовни и приятелски срещи. Не се впускайте да изяснявате отношения, избягвайте да критикувате. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур. Благоприятно е за лечение на зъби, уши, очи и провеждане на пластични операции. Увеличава се желанието за похапване на вкусотийки, но трябва да внимавате. Денят носи смесено влияние от 10 и 11 лунен ден. До 16:05ч ще влияе 10-ти лунен ден.

В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават по-оригинални и независими, самоуверени. В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела. Резервите на здравето са още ограничени и следва да се избягва претоварването. Най-активни са жлъчния мехур и черния дроб.

При заболяване на човек, да му се окаже незабавна помощ иначе може да има усложнения. Счита се, че пътешествие започнало в този ден ще завърши успешно. А ако по време на пътуването се запознаете с някого, то запознанството скоро ще прерасне в дълга и здрава дружба. Подходящо е да се посети църква и да се споменат починали близки и роднини, родители. Хубаво е да се посади в този ден плодно дръвче, което ще дава богата реколта. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”. 11-ти лунен ден започва от 16:05 и продължава до 17:04ч на следващия ден. Символ е огнения меч и короната.

Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *