Ванга с мистериозно пророчество от преди 50 години! Вижте го

Излезе наяве най-мистериозното пророчество на Ванга. Тя направила въпросното предсказание преди 50 години, но никой не успял да го разгадае. Тогава Ванга споделила с близките си кога ще дойде мирът на земята.

Според думите й, това ще се случи, когато осмият се появи. Но наред с мира, на който той ще установи, ще постави и началото на края. И до днес анализаторите на предсказанията й не са напълно сигурни какво е искала да каже пророчицата.

Но са на мнение, че тя най-вероятно е визирала същество, което ще се засели на планетата ни от друга планета. Това ще бъде така нареченият Осми, който ще установи световен мир. Но след това, ще настъпи краят на света, убедени са анализатори на пророчествата на Ванга.

Великата ясновидка направила това пророчество в тихата утрин на 6 април през 1941 година.Часове преди да изрече тези слова пред близките си, Ванга имала видение.

В ранното утро пророчицата доловила сноп светлина в стаята си. Вратата на малката й стаичка се отворила. На прага й се появил мъж, яздещ бял кон. Конникът бил облечен в доспехи, покрити с люспи.

Той казал на Ванга, че този ден ще мине бързо. Но в идния ден тя ще се събуди като човек, който ще помага на хората. Ще я търсят хора от всички посоки на земята и тя ще помага на всички.

Конникът споделил с пророчицата, че тя получи неземна дарба и ще има способността да разговаря не само с живите, но и с мъртвите и ще вижда съдбата на всички.

До края на живота си всяка година на 6 април (Благовещение по стар стил) пророчицата чествала християнския празник, пише „Ретро“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *