ВАНДАЛСКА АТАКА! Счупиха витрината на офиса на ГЕРБ в Благоевград

Партийният офис на ГЕРБ в Благоевград стана мишена на вандалска атака. Стъклената витрина на общинския клуб, който се намира на бул. „Св. св. Кирил и Методий“, е напукана, най-вероятно след удар с камък, но не е счупена. За хулиганската проява се разбра от поста във Фейсбук на евродепутата Асим Адемов, който ползва офиса за приемна. Той обвърза вандалския акт с протестите.

„Явно това е разбирането за мирен граждански протест, за върховенство на закона и повече справедливост! Така ли ще ме убедите, че сте прави – с бесилки, с хвърляне на камъни, с агресия? Правов ред с камъни и бесилки!!! Между другото това е от снощи – разбили са стъклото на офиса на ГЕРБ в Благоевград“, написа в поста си евродепутатът от ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ в Благоевград Росица Димитрова се въздържа от какъвто и да е краен коментар. Тя заяви, че са подали сигнал на 112 и разчитат органите на реда да установят извършителя. По случая тече полицейско разследване. Иззети са записи от камери за видеонаблюдение. Само над офиса на ГЕРБ има две камери, отделно над банката в съседство и други търговски обекти. Полицаите са установили, че нападението е станало към 2 часа през нощта. Има и заподозрян извършител, чиято самоличност се установява.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *