HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Василена стиска палци на съпруга си, бивш футболист на неврокопчани, А. Маджиров от трибуните на стадиона в Гоце Делчев, приятелката й Вера твърдо заложи на местния “Пирин”

Съпругата на бившия футболист на неврокопчани и настоящ на радомирци Ангел Маджиров – Василена, бе на трибуните, за да стиска палци за съпруга си на мача от Югозападна Трета лига между “Пирин” и “Струмска слава” на градския стадион в Гоце Делчев. Окрилен от подкрепата на жена си, футболистът показа отлична форма и бе сред най-добрите на терена, като дори имаше възможност да отбележи попадение, което обаче бе предотвратено от младия вратар на тима Николай Шоколарев.
Присъствието на трибуните за Василена Маджирова не бе инцидентен случай. Тя почти няма пропуснат мач на новия шампион на Югозападна Трета лига и е сред привържениците на тима, които пътуват със селекцията на Владимир Димитров. За нея идването в Гоце Делчев бе не само завръщане в родното място, но и завръщане към мястото, където се запознава с мъжа на живота си Ангел Маджиров. На трибуните на стадиона Василена се видя с приятелката си от ученическите години Вера Урумова, която даде да се разбере, че независимо от дружбата й с госпожа Маджирова, подкрепя местния “Пирин”.
Същото направи и кметът на Боголин Неджеми Таиров. Бащата на бившия футболист на неврокопчани и на благоевградските орлета Фаик Таиров също бе на трибуните в пореден мач. Независимо от това, че синът му не играе за зелено-белите южняци, той показа завидна клубна привързаност. Той наблюдава всички двубои на “Пирин” и е сред най-обективните му фенове, като нито веднъж не е спестявал нито похвалите, нито критиките си към тима от Гоце Делчев.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *