Василиса Павлова и Евгени Терзиев са новите зам. кметове на община Благоевград

Д-р инж. Василиса Павлова е новия заместник кмет по културата и хуманитарните дейности на община Благоевград, стана ясно днес. Тя е с дългогодишен опит в сферата на образованието и е добре познатa  не само в  града и областта.

Новият зам.кмет е един от най-утвърдените специалисти в областта на информатиката и информационните технологии и има 25-годишен професионален трудов стаж. Започва кариерата си като учител в Езиковата гимназия, след което 18 години бе старши експерт по информатика и ИТ в Регионалното управление на образованието Благоевград.

Д-р инж. Павлова е възпитаник на 3 ОУ и Математическата гимназия. Има магистърска степен по „Компютърни системи и технологии“ от Техническия университет в София, специализация по Икономика и мениджмънт, СДК „ Учител по информатика и ИТ“

“През миналата година придоби ОНС / образователната и научна степен/ доктор в професионално направление 1.3. Педагогика на обучението след блестяща защита на дисертационния си труд на тема “Интегриране на тримерното моделиране чрез изграждане на разширена реалност в технологичното обучение”. В началото на този месец В. Павлова напусна РУО, след като получи предложение да започне работа на цял щат в Техническия факултет на Югозападния университет „Н.Рилски“, къде през последните три години работи на половин щат.

Инж. Евгени Кирилов Терзиев е новият зам. кмет по строителството на община Благоевград.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *