Васил Божков: “Левски” ще бъде хвърлен в задкулисието

Свключване във “Фейсбук” обвиняемият бизнесмен Васил Божков предупреди феновете на “Левски”, че футболният клуб ще бъде използван като политически инструмент за натиск. Божков, който е свързан със собствеността на сините, се обърна към “всички, които милеят за “Левски”, съобщава dnevnik.bg.

“Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на “Герена”, написа Божков във “Фейсбук”.

В началото на месеца Божков чрез фактическия собственик на 86.6% от акциите на клуба Георги Попов ги джироса на премиера Бойко Борисов. След отказ на министър-председателя “да се занимава с “Левски”, Божков и Попов обявиха, че ще джиросат акциите на Наско Сираков, който беше издигнат от феновете.

“Управляващата #хунта ще използва любовта ви към “Левски”, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава”, добавя Божков.

“Има начин това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари”.

Бизнесменът, който е в ОАЕ, добавя че акциите на клуба са джиросани и изпратени към България. През миналата седмица Георги Попов обяви, че те ще бъдат прехвърлени на Наско Сираков безвъзмездно.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *