Васил Божков с нови лукс фотоси от Дубай (Снимки)

Васил Божков се е вживял в ролята на интернет звезда и не спира да бълва позьорски фотоси в социалните мрежи наравно с родните фолкпевици и плеймейтки. Последната порция кадри, споделени от офейкалия в Дубай олигарх с 19 обвинения, са решени в черно-бялата стилистика. Те отново отразяват безгрижното му житие и битие в екзотичното арабско емирство, където се укрива от месеци.

В своя профил в Инстаграм Черепа вече има приблизително 10 хиляди последователи, а снимките му събират по около 2000 харесвания всяка. Най-коментирано е последното му фото, на което той позира подпрян на палмово дърво с характерната за него скъпарска пура в ръка. След нея телефонът и лаптопът са любимите му аксесоари, които са неизменна част от снимките му.

Справка показва, че Божков не е онлайн приятел с никакви български известни личности или свои приятели. Единствените профили, които е последвал, са тези на скандалната му фондация, „Лувъра“ в Париж, както и още няколко страници на историческа тематика. Той дори не е върнал жеста на своята снаха Ива Софиянска, която е част от редиците на верните му интернет фенове. Сред тях се забелязват и още няколко известни имена, като това на журналистката Миролюба Бенатова, дъщерята на покойния бос на ВИС Васил Илиев – Ивона, певеца Орлин Павлов и още няколко треторазрядни манекенки.
Голямата мистерия е пред чий обектив всъщност позира Божков. Както „Ретро“ неотдавна разкри, в Дубай той се радва на компанията на мистериозна дама. Преди дни плъзна слухът, че е вероятно тя да е неговата балдъза Милена, по-малката сестра на жена му Елена Динева, която също има участие в бизнес империята му за милиарди.

Божков позира като модел 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *