Васил Иванов отива при Слави Трифонов, става част от екипа му!

Васил Иванов може да отиде при Слави Трифонов. Разследващият журналист, който напусна Нова телевизия след огромен скандал заради цензура, може да се присъедини към екипа на Дългия, пише “България днес”.

Иванов признава лично, че е получил покана от шоумена за съвместна работа. Блиц припомня, че Слави бе първият, който се отзова в помощ на журналиста след грандиозния скандал. Предаването на Трифонов, в което Иванов бе гост, дори не бе излъчено. Въпреки това на следващия ден двамата дадоха пресконференция, на която разследващия журналист показа скандални записи с различни негови колеги, в които се говори за налагана му цензура от директорката на “Новини и актуални предавания” в Нова телевизия – Дарина Сарелска.

От медията отрекоха обвиненията, а всички бивши колеги на Иванов остро, като по сигнал, скочиха яростно на журналиста. Васил признава, че е официално поканен от Слави. “Говорено е, в момента просто още ми тече предизвестието в Нова, тъй че няма как да споделя решението си”, добавя журналистът. Шушука се, че Дългия иска да направи разследваща рубрика в шоуто си, каквато има и в “Господари на ефира”. Преди всичко обаче Трифонов трябва да преговаря за това и с bTV.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *