Васил Найденов проговори след катастрофата

Васил Найденов претърпя автомобилна катастрофа вчера, като за щастие певецът не е пострадал, оплакал се е само от болки в коляното. Импресариото му обаче е с пукнато ребро. Произшествието е станало на път за Казанлък, където са били на участие, разказа Нова тв.

“В болницата при прегледа ми казаха, че нямам пукнати кости, но определено имам проблеми с краката. Но при такава катастрофа минахме метър и то бая. Защото колата до половината я няма. Бая силна катастрофа беше”, разказа пред камерата на Нова тв Васил Найденов.

“Така силно ме боляха краката, че аз не можех да ходя и не ми беше дори до уплаха. Пред нас караше един мерцедес, нов модел, и в един момент той рязко намали, а отдясно имаше ТИР. Ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем. Трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в мерцедеса. Но колата рязко намали скоростта си – поне с 3040 км по-малко, и автоматично се случи това”, разказа Найденов.

“Аз не бях много убеден, че ще мога да пея, защото много ме болеше крака, но такава ми е професията и не ми е за пръв път. Аз съм имал случай преди години на един консомол имаше някакъв концерт на бригадирите. Стана така че ми падна едно стъкло от четвъртия етаж и ми се заби до гръбначния стълб. Водиха ме да ме оперират и много трудно ходех. И вечерта отидох да пея на концерта. Така че не ми е за първи път, но дай Боже да ми е за последно”, коментира певецът. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *