Вдовицата на Жоро Илиев спи с известен негов подчинен

Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев-Мая, не спира да буди интерес към личния си живот, особено след като минаха  2 години от раздялата ѝ с Николай Иванов – Шванца, а оттогава нищо не се чува за любовния живот на екзотичната красавица.

Това обаче не означава, че бизнесдамата не е заобиколена от красиви и атлетични мъже. Просто тя се радва на компанията им далеч от България – в Доминикана, където притежава имение наследено от Главния.

Във въпросния имот два месеца се бе разположил Мариан Кюрпанов. Мистър Менхънт 1999 е пристигнал с еднопосочен билет от САЩ и се радва на разкош и покой при своята покровителка Мая, пише ПИК. Кюрпанов не се фука с посещението си на екзотичното градче Кабарете, където се намира имението на покойния подземен бос.

Бомба! Вдовицата на Жоро Илиев спи с известен негов подчинен СНИМКАНовиниИнформация

Познанство на Мая Илиева с родния топ модел датира много назад във времето. Кюрпанов пробива в модните среди благодарение на Георги Илиев. Преди това Мариан започва работа като треньор във фитнеса на къпалнята „Мария Луиза“, където собственик по онова време е Жоро Илиев.

Тука около помпането на мускули Мариан и бившият борец се сдушили и Главния редовно го канил на мутренски купони. Моделът е разказвал, че Илиев има симпатии към него и често му помагал –  когато финансово, когато с покупки от  скъпи бутици в Милано. Какво е довел тази мъжка дружба историята мълчи. Мускулестият красавец не бил само любимец на Илиев, но и на половинката му Мая.

През последните години Кюрпанов често отскачал в доминиканското имение, в  което се чувства като в свой дом. Предвид симпатиите на Мая към снажни и  добре сложени мъже можем само да гадаем дали с брюнетката съжителстват само като съквартиранти или добри приятели под покрива на къщата в Кабарете.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *