Вдовицата на Митко Цонев с разтърсваща изповед за това как е получил инсулт!

“Гордея се с това, че сме си запазили семейството въпреки всичко и всички. В един момент то се превръща във фирма, а това не би трябвало да се наруши като цялост”. Това заяви пред Нова телевизия вдовицата на Митко Цонев – Марияна.

“И двамата го осъзнавахме, явно сме били мъдри. Това, че аз съм се занимавала с търговия и съм имала повече материални способности, не го комплексираше

Истинският журналист не трябва да бъде материално затруднен, да не зависи от никого, да не е подкупен, така че аз съм му давала тази възможност и свобода винаги”, заяви още тя.

“Много обичахме да пътуваме, да си с него те прави щастлив. Ние се възхищавахме до последния ден преди да получи инсулт, бе толкова щастлив.

Виждаше се, че е честен и добър човек, за това и липсва на толкова много хора. Вечерта бяхме с приятели и доста до късно останахме, той не пиеше концентрат, само бяло вино и розе, но го отдал на лошото качество на виното”, заяви Цонева, цитирана от блиц.

“Закуси си много добре, пи кафе. Спряхме да обядваме, каза ми, че му е много зле и се изпоти. Той каза, че много силно го е заболяла главата, но сподели, че е от виното. Седна до мен в колата и започна да ми дава напътствия, защото аз карах през останалите 100 километра. Каза ми, че го боли врата, майка ми е лекар и тогава се усъмних, че може да е аневризма. Поисках да отидем веднага в болница, но той каза, че му няма нищо и ще се прибере вкъщи да си почине.

Той се качи в спалнята и след малко се качих да видя как е, вече беше повърнал. Извиках линейка, той се качи на линейката сам. Изгуби съзнание вече в спешното отделение, започна да хрипти, погледнах го в зениците, все едно изпада в кома”, разкри още Марияна.

Вдовицата признава, че донякъде изпитва спокойствие от това, че съпругът й не се е мъчил, когато е умирал. Често го сънувала, идвал в сънищата й спокоен и усмихнат. Явил се няколко пъти и на дъщеря си Деси Цонева.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *