Векилска разкри истината за скандала с Ани Цолова

Бившата новинарка Мариана Векилска не остана незабелязана след връщането си у нас. Около година Векилска прекара в Брюксел, където правеше кариера в институциите на Европейския съюз.

Щом стъпи на родна земя, за нея се заговори веднага. Разпалиха се и някои от старите интриги около името й. В интервю за в. „Уикенд” тя разказва за интересната връзка, която има между нея и колежката й Ани Цолова.

 Въпреки че често се говореше, че двете са на нож, истината се оказва различна:

„С Ани Цолова винаги сме били в прекрасни отношения. Една зодия сме и чудесно се разбираме. Взаимно се възхищаваме една на друга. Така беше още когато аз бях водеща в сутрешния блок, а тя на информационни емисии. След като се върнах от майчинство, се разменихме. Тя – в „Тази сутрин”, а – в новините. Били сме заедно по тиймбилдинги и събития. И със семейството й съм в хубави отношения.”

Според думите й, няма как в момента двете да се изправят една срещу друга. Нищо, че и двете се занимават с обучения за професионално общуване и бизнес етикет.

„Радвам се, че Ани намери своето амплоа. Добре се справя. Дали съм заимствала? Да се занимавам с такъв тип обучения не беше моя идея. Една пловдивска фирма ми предложи. В момента те ме лансират. Започнах да разработвам и развивам обучението, постепенно се запалих. Корпоративни са обучаващите се – персонал на различни компании. Направи се отворена група, всеки може да се запише. През септември ще се проведе обучението. Нашето ноу хау е на всички журналисти. Не може и дума да става, че някой е крал от друг. Трупаният опит през годините сега го прилагаме като обучители.”, завършва Векилска

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *