Великденска украса създава празнично настроение в Благоевград

Започна поставянето на традиционната великденска украса в  Благоевград. Характерните символи на големия християнски празник ще бъдат разположени на централни места в града. Община Благоевград се е погрижила и този Великден да премине в цветове и изненади. На входа на Благоевград отново ще има поставено приветствие, на кръговите кръстовища ще се поставят красиви украси. Пред сградата на Община Благоевград вече се оформи пролетен кът, а до фонтаните бяха разположени пъстри великденски яйца.

През следващите дни в областния център на Пиринско отново ще бъдат монтирани красивите и традиционни цветни арт инсталации по централните улици. Едно от най – оживените места в Благоевград –  площад „Македония”, ще се превърне и в мястото, на което ще се проведе любимото събитие за малките жители и гости на Благоевград- „Лов на великденски яйца“. На площадното пространство място ще намерят и великденски къщички.

С поредните великденски изненади, кметът д-р Атанас Камбитов и Община Благоевград пожелават на жителите и гостите на Благоевград светли празници!

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *