Великият пророк Едгар Кейси: Наводнения и трусове ще погубят Земята!

Едгар Кейси, роден в САЩ през 1877 г., е известен като изключителен пророк, а също и като уникален лечител. Той е диагностицирал заболявания в състояние на дълбок медитативен транс (полусън) и е предписвал лечение и диктувал рецепти за заболяванията, открити у пациентите му. Към него се обръщали като към последната надежда за възстановяване и в повечето случаи пациентите на Кейси били напълно излекувани, пише Ретро.бг. В състоянието на транс, което му помагало да лекува болните, Едгар Кейси можел да отговори на всеки зададен му въпрос. Оттам е и името, което получил: Спящият пророк.

Отговорите му били внимателно записвани през цялата тридесетгодишна практика на неговата дейност. Запазеният архив на тези записи ни кара да се убедим във валидността на поставените от него диагнози и предписаното от него лечение, както и в надеждността на направените гадания. Направил е над 14 хиляди предсказания, някои от които вече са се сбъднали. С изключителна точност той предсказва началото на Втората световна война и възхода и падението на Хитлер, краха на фондовата борса и депресията в САЩ, смъртта на Рузвелт и Кенеди, разпадането на СССР, възхода на технологиите, както и собствената си смърт. Приживе предупреждава, че нашата планета е застрашена от катастрофално разрушение, което ще бъде свързано с изместването на полюсите на Земята. Според него тези процеси ще започнат във втората половина на XXI век, а най-силни ще са в края му.

Земната ос, прогнозира Кейси, е станала нестабилна, променяйки обичайното гравитационно положение от 1936 г., и този процес постоянно ще води до изместване на вътрешното ядро на нашата планета. Резултатът от мощната тектонична дейност ще бъдат многобройни наводнения, вследствие на което населените територии на крайбрежните държави ще бъдат под вода. По същата причина в океана ще се появят нови острови. Според предсказанията на Кейси събитието, което предвещава настъпването на катастрофата и ще се превърне в първите ѝ признаци, ще бъде сеизмичната активност на Земята в екваториалната зона на Тихия океан, откъдето постепенно ще се разпространи по цялата планета, придобивайки глобален мащаб. Тя ще бъде предвестник на мащабни бедствия. Русия ще бъде спасена от благоприятно географско положение, поради това че е на най-голямата тектонична плоча, Китай също ще бъде с малко последствия.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *