HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Великобритания обяви: Няма виновен за убийството на 19-г. Денис! Майката на младежа се чувства предадена

Всички обвинения срещу Михаил Добрев за убийството на 19-годишния Денис Петков във Великобритания паднаха поради липса на доказателства. Прокуратурата нарече смъртта на момчето „трагичен инцидент” и прекрати разследването. Според следователите от Eсекс първоначалните данни сочели, че трябва да се търси виновник за смъртта на Денис, но по-късно раследването забуксувало и не били събрани достатъчно доказателства, съобщи essexlive.news, цитирано от Петел.

„Става въпрос за трагичен инцидент, в който един млад човек изгуби живота си. През цялото време държахме семейството на Петков в България в течение с разследването”, съобщиха от британската полиция. Към момента не се търси друг човек във връзка със смъртта на момчето.

Припомняме, че19-годишният перничанин Денис Петков бе популярен юноша на „Миньор 1919“. По предварителна информация на 11 март т.г. той бил наръган по време на свада с участие на български роми на Острова. Денис, който е от гр. Батановци, Пернишко, отишъл в Англия на гурбет през месец януари тази година.

След като държавното обвинение съобщи официално, че сваля обвиненията за смъртта на Денис, майката на момчето коментира, че се чувства предадена от британското правосъдие.

37-годишният Михал Добрев, който бе обвинен за смъртта на Петков, живее в същия жилищен блок. Към момента обаче той категорично отхвърля обвиненията за убийство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *