HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВЕНДЕТАТА Е СТРАШНА! Бременна спипа мъжа си на калъп, любовницата повече няма да помисли за секс

23-годишната бременна жителка на Виетнам Лю Шанел спипа на калъп с друга жена своя мъж Чиен Кео. След това Лю и четири нейни приятелки проследили съперницата и жестоко се издевавали с нея, снимайки всичко с камера.

Снимки от наказанието на момичето са публикувани в мрежата. Ставайки свидетелка на измяната, бременната Лю Шанел решила да накаже не мъжа си, а съперницата. Момичето и четири нейни приятелки проследили неверния мъж и нахлули в хотелската стая, където той се е срещал с любовницата си. Там те сграбчили своята жертва и започнали да пъхат във влагалището ѝ червени люти чушки, пише блиц.

При това ревнивото момиче не се спряло до тук. То публикувало в мрежата снимки от гаврата над съперницата Снимките предизвикаха яростни реакции сред потребителите: повечето от тях не разбират, защото не е наказан прелюбодеецът, а неговата любовница. Лю обаче не се разкайва за нищо. “Жената може лесно да прости, но никога няма да забрави. Ревността боли. Тя го разбра”, пише Шанел.

Полицията на Виетнам съобщи, че дело срещу Лю Шанел не е заведено. Жертвата ѝ не е подавала сигнал в органите на реда. Впрочем, максималното наказание, което заплашва бременната, са административни санкции и глоба в размер на около 200 лева.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Лиза Мишпека

    “…започнали да пъхат във влагалището ѝ червени люти чушки…” Само така, ръгай чушки в боба, казал го е преди години още Слеви Трифонов и “Куку бенд”. Представям си каква подпухнала е била шундата на ебачката след това!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *